woensdag 22 juli 2009

De tickets zijn besteld!Vanavond hebben Heleen en ik onze vliegtickets naar NY besteld. Heen vliegen we op zaterdag 29 augustus, terug op 23 september.


Volgens de laatste informatie wordt ons schip op 17 augustus ingeladen, en vertrekt het vrachtschip op 18 of 19 augustus. Na 12 dagen varen is het dus tussen 30-8 en 1-9 in New York.

Met dank aan...
Het vetrek komt dus steeds dichterbij. We kijken er steeds meer naar uit, en beseffen ook hoe bevoorrecht we zijn dit avontuur te mogen gaan beleven. Dat avontuur was niet mogelijk geworden zonder een aantal belangrijke donateurs en sponsoren.
Zoals Aad en Tieneke Meerbeek van Schildersbedrijf Pieterse, die als eersten heel enthousiast een sponsortoezegging deden. Deze week kregen we hun vlaggen die in New York aan onze mast zullen wapperen! Aad, Tieneke: we zijn heel erg blij met jullie hulp!
Verder bedanken we graag onze gasten die aan boord gaan verblijven. Zonder hen geen reis!
En laten we niet de steun vergeten aan het thuisfront van familie, bestuur van 'Stichting Vrienden van de Historische tjalk Sterre', vrienden en collega's. Voorop natuurlijk Pa en Ma die straks onze kinderen verzorgen en hen de eerste schoolweken op gang helpen. En Hetteke en Erik met wie Floor en Tim momenteel mee op vakantie mogen in Frankrijk.

Iedereen: heel hartelijk dank alvast voor jullie bijdrage, in welke vorm dan ook!

1 opmerking:

  1. Arjen en Heleen, ik wens jullie een behouden vaart en veel plezier in de States.
    Wat goed dat Aad en Tineke jullie sponsoren.
    hou je haaks
    John Opperman

    BeantwoordenVerwijderen