maandag 27 juli 2009

Sterre is weer een zeilschip!

De mast staat erop. Het grootzeil is weer aangeslagen en omhoog geweest. Kortom: Sterre is weer een zeilschip, na enkele weken ontmanteld te zijn geweest zonder mast. Hiernaast een foto van hoe de mast op het schip wordt gelegd. Daarna hebben we hem omhoog gedraaid op onze eigen lier (met de werfkraan als vangnet). Alles ging prima. Weer een zorg minder voor Amerika.

Op de foto hieronder het bewijs dat de mast staat en het zeil omhoog is geweest. De foto hebben we ook gemaakt voor het personeelsblad van de ANWB, dat ook over Heleens avontuur gaat schrijven.

Verder hebben we het weekend nuttig besteed aan andere bezigheden. De kuip is gelakt, het vooronder heeft nieuwe lampjes gekregen, een kluisje is geinstalleerd, extra verf en onderdelen zijn ingeslagen... En op zaterdagavond heerlijk en gezellig geborreld bij onze havenburen van de Pico, Krijn en Jannie.

Maandag hebben we een nieuwe sponsor erbij gekregen: Cactus Droogtoiletten. We gaan hun systeem in Amerika gebruiken. Tegenover een stuk sponsoring en lagere prijzen, helpen wij met publiciteit. Zo helpen alle kleine beetjes, zelfs grote en kleine boo(t)(d)schappen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten