vrijdag 28 augustus 2009

De tassen zijn gepakt...

... en de gebruiksaanwijzing ligt klaar voor opa en oma...
dus zaterdag kunnen we met een gerust gemoed naar Schiphol. We gaan echt op weg!

Vanmiddag was even een rare middag: het gevoel dat het werk erop zit en de reis gaat beginnen, maar wel hebben we nog een indrukwekkende begrafenis van Olly bijgewoond. Ton heeft prachtig gesproken en het deed ons erg goed te horen dat hij gewoon meegaat naar New York. Prachtig!
Ton, we kunnen niet uitdrukken hoe blij we zijn dat je bij ons aan boord komt. We zullen zorgen dat je een paar onvergetelijke dagen krijgt!

Voor alle andere volgers die ons de laatste uren en dagen een goede reis hebben gewenst: hartelijk dank en jullie medeleven werkt erg aanstekelijk. Blijf dit blog lezen; het eerstvolgende bericht komt uit New York!

2 opmerkingen:

  1. Goed om te horen dat jullie goed zijn aangekomen en ook al andere schippers zijn tegengekomen...blijf jullie als het kan zoveel mogelijk volgen op blog en als het in het niuews komt op TV

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jan en Bernadet Hessing6 september 2009 om 21:17

    Wat zijn jullie een lieverds! Wij vonden het heel fijn dat jullie, tijdens het condoleren, hebben beloofd extra goed voor Ton te zorgen! Voelt helemaal goed dat onze (schoon)vader met zulke lieve mensen, in deze moeilijke periode, een weekje naar New York gaat en hopelijk geniet! Gaan we wel vanuit hoor! Wij wensen jullie, een hele fijne vakantie! Wij volgen het op TV oké ;-) Groetjes Jan en Bernadet Hessing

    BeantwoordenVerwijderen