zaterdag 12 september 2009

Dank voor de vele reacties

Dank jullie allemaal voor de leuke mails en reacties. Het doet ons goed te weten dat velen met zo'n interesse onze zeemijlen volgen.
Hier een kleine selectie uit de reacties die we kregen.
Om te beginnen 2 foto's die ik kreeg van Lidi van de 'Time will tell', ofwel de tjalk 'Tijd zal t leeren'. Ze zijn van de intocht van 8 september.


Van die dag is ook een filmpje te zien op de website van Defensie: http://ny400.blogspot.com/2009/09/donderdag-10-september-weer-internet.html.  Albert-Jan, dank je wel!

Mijn zus Hetteke vond deze link met vele mooie foto's: http://tugster.wordpress.com/. Het weblog is van een Amerikaan met Nederlandse roots, die ons heel erg volgt. Leuk, en dank voor deze positieve waardering!
Hetteke vond ook het volgende filmpje: http://www.youtube.com/watch?v=2bu7LGGIXrs en deze website: http://ruudburgers.web-log.nl/ruudburgers/2009/08/flinterduin-met.htmlttp://ruudburgers.web-log.nl/ruudburgers/2009/08/flinterduin-met.html.

Tot zover weer even een update uit een kroegje om de hoek. Morgen gaan we varen met Amerikaanse vrienden van Jan Gommer. Minder wind, maar wel regen. Zondag met de parade belooft zonnig te worden en daarna vooral HEET weer...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten