donderdag 24 september 2009

Donderdag 24 september: we zijn weer thuis

We zijn weer thuis!

Woensdagmorgen hebben we van de laatste achterblijvers in Albany afscheid genomen, en zijn per trein naar New York gereisd. In de Big Apple moesten we nog een kapotte IPod (een cadeau voor Floor) ruilen, en dat had de nodige voeten in de aarde. Uiteindelijk zijn we in de grote Apple Store op 5th Avenue geholpen. Floor was vandaag erg blij met haar presentjes... Tim krijgt zijn cadeaus morgen, als hij terugkomt van brugklaskamp.

Vanuit New York zijn we met de metro naar JFK gegaan en met KLM teruggevlogen. Met moeite een paar hazenslaapjes gedaan en gelukkig hadden we wind mee dus landden we vroeger dan gepland. Nog voor half één waren we thuis in Voorburg.

Op de foto Arjen, die op JFK tevergeefs probeert om een wifi-verbinding te krijgen om het weblog te kunnen bijwerken.

4 opmerkingen:

 1. thanks for this blog with easy dutch and lots of pictures. i got some pictures taken near saugerties by a friend and will put them on tugster soon. now i'm looking for flinterborg to get fotos also.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welkom thuis,
  Daar hadden wij ook last van op JFK moet je ineens betalen voor de wifi, konden we ook de site niet bijwerken. Toen toch maar snel in ned gedaan. Bedankt voor de blog, konden we deel 2 (voor ons dan) ook volgen vanuit NED.
  groeten Luuk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En ook van mij (een dankbare lezeres, die genoten heeft van de verhalen, avonturen en foto's) een hartelijk welkom thuis!!

  Wat een avontuur en prachtig ervaring! Dank voor de blog en de foto's!!

  Tot gauw

  Sophia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. WELKOM THUIS!!!!!

  We gaan elkaar snel zien ok?
  Wij genieten nog steeds na van die fantastische week bij jullie! De film is ook erg mooi en leuk!
  Tot snel,
  Groetjes Barbara en ook een beetje Laura natuurlijk..

  BeantwoordenVerwijderen