maandag 21 september 2009

Zaterdag 19 september: afscheidsfeest


 
 
In de ochtend doen we het rustig aan, wachtend op het opkomend tij. In het kantoortje van de marina waar we liggen, ontdekken we weer een foto van 23 jaar geleden, met daarop ons schip. Een rare ervaring is dat!
Het waait vandaag goed, maar uit de verkeerde richting. Dus het wordt weer motoren. Maar we hoeven maar 9 mijl, naar Coxsackie waar we aan een eiland in de rivier afmeren. Gezellig met alle schepen onder elkaar, zonder passanten die vragen stellen over die planken aan de zijkant van de boot. Het is ook de laatste dag dat we met zijn allen zijn, want morgen in Albany vliegen de eerste bemanningen al weer terug naar Nederland.

 


Op het eiland bij Coxsackie borrelen we gezellig de middag uit, alvorens we met enkele liederen de organisatoren van deze reis in het zonnetje zetten: Jan, Kiek, Lidi en Pier. Daarna gaan we op het eiland BBQ'en; de jachtclub heeft hier de gasbarbecues al kant-en-klaar staan. Ook maken we een groot kampvuur, waar we natuurlijk liedjes zingen tot in de kleine uurtjes. Nol van de Vrouwe Cornelia heeft nog nooit zo zijn verjaardag gevierd!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten